Art Eindhoven 2023

Posted by on Jan 12, 2023 in Uncategorized | No Comments
Art Eindhoven 2023

Op 4 en 5 februari is de negende editie van de gerenommeerde Kunstbeurs Art Eindhoven. Deze beurs zal plaatsvinden in het prachtige Eindhovense Klokgebouw, een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. Deze industriële omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor om de werken van ruim 130 geselecteerde kunstenaars uit binnen- en buitenland te tonen. Hier vind je de website van de beurs.

Er is een grote diversiteit aan kunst kunnen te zien, van schilderijen tot beeldhouwwerken en van fotografie tot installaties.

Ik ben te vinden op standnummer 129. Daar laat ik je mijn laatste werk zien en vertel er graag meer over.

Gratis toegangskaarten

Voor alle abonnees van mijn nieuwsbrief heb ik gratis toegangskaarten beschikbaar, dus als je mijn nieuwsbrief nog niet krijgt, kan je je hier abonneren.

De openingstijden van de beurs zijn op beide dagen van 11:00 tot 17:30 uur.